vrijdag 19 april 2024

Motorrijder komt kruiwagen tegen op snelweg

Stel je voor: je rijdt nietsvermoedend een tunnel uit en komt op de snelweg ineens een verdwaalde kruiwagen tegen. Dit overkwam een motorrijder vorige week toen hij de Vlaketunnel richting Goes uitkwam. De 58-jarige man, afkomstig uit deze woonplaats, reed in de spits op de A58 ter hoogte van Kapelle toen hij een auto zag uitwijken. De reden hiervoor was dus een kruiwagen op de weg. Deze kon de man niet meer ontwijken. Gelukkig kwam de motorrijder en met wat lichte kleerscheuren vanaf. De motor en de uitgeweken auto konden worden weg getakeld. De politie vermoedt dat de kruiwagen van een ander voertuig is afgevallen en is nu op zoek naar de eigenaar.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen