maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorrijder komt kruiwagen tegen op snelweg

Stel je voor: je rijdt nietsvermoedend een tunnel uit en komt op de snelweg ineens een verdwaalde kruiwagen tegen. Dit overkwam een motorrijder vorige week toen hij de Vlaketunnel richting Goes uitkwam. De 58-jarige man, afkomstig uit deze woonplaats, reed in de spits op de A58 ter hoogte van Kapelle toen hij een auto zag uitwijken. De reden hiervoor was dus een kruiwagen op de weg. Deze kon de man niet meer ontwijken. Gelukkig kwam de motorrijder en met wat lichte kleerscheuren vanaf. De motor en de uitgeweken auto konden worden weg getakeld. De politie vermoedt dat de kruiwagen van een ander voertuig is afgevallen en is nu op zoek naar de eigenaar.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen