Motorrijder komt kruiwagen tegen op snelweg

Stel je voor: je rijdt nietsvermoedend een tunnel uit en komt op de snelweg ineens een verdwaalde kruiwagen tegen. Dit overkwam een motorrijder vorige week toen hij de Vlaketunnel richting Goes uitkwam. De 58-jarige man, afkomstig uit deze woonplaats, reed in de spits op de A58 ter hoogte van Kapelle toen hij een auto zag uitwijken. De reden hiervoor was dus een kruiwagen op de weg. Deze kon de man niet meer ontwijken. Gelukkig kwam de motorrijder en met wat lichte kleerscheuren vanaf. De motor en de uitgeweken auto konden worden weg getakeld. De politie vermoedt dat de kruiwagen van een ander voertuig is afgevallen en is nu op zoek naar de eigenaar.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.