Motorrijders werken aan imago

Het is jammer dat het moet, maar de reputatieschade die ‘de motorrijder’ wordt aangedaan door het gedoe rondom de criminele motorbendes, vraagt nou eenmaal om actie. Kleine motorverenigingen hadden de afgelopen week hun leden opgeroepen om mee te rijden in een massale toertocht, die gisteren is verreden. De toertocht, onder begeleiding van politie te motor, verliep keurig en van een enkel incident was vanzelfsprekend geen sprake.

De groep motorrijders, onder leiding van de ‘Hellfire Brotherhood’, wisten veel media-aandacht te trekken. Onder andere Radio 1 en Omroep Brabant deden verslag van de toertocht. De politie sprak van ‘enkel goedwillige motorrijders’. Opvallend was het dat er ook Satudarah-leden meereden, een vereniging die toch ook flink onder vuur ligt en bijdraagt aan de criminele uitstraling van motorrijders.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.