donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MV stapt in 800-segment

Zo, het gaat lekker daar! De 675-varianten moet nog komen en nu al heeft MV Agusta Chief Executive Massimo Bordi, niet de allerminste, toegezegd dat er ook een 800cc versie op stapel staat. Sterker nog, het 675-blok is zelfs ontworpen met een 800cc-versie in het achterhoofd. Zeker is dat een 800cc Brutale in de planning zit.

MV wil de modellenreeks zo veel mogelijk verbreden om zo uit te komen op een productie van 10.000 tot 12.000 units per jaar. De nieuwe Brutale zal een gat vullen in de middelste prijsklasse waar nu alleen de 920 nog net in past. Volgens Bordi is de B3 ‘het antwoord op de manier waarop de markt verandert’. En daar heeft ‘ie volgens ons een goed punt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen