MV stapt in 800-segment

Zo, het gaat lekker daar! De 675-varianten moet nog komen en nu al heeft MV Agusta Chief Executive Massimo Bordi, niet de allerminste, toegezegd dat er ook een 800cc versie op stapel staat. Sterker nog, het 675-blok is zelfs ontworpen met een 800cc-versie in het achterhoofd. Zeker is dat een 800cc Brutale in de planning zit.

MV wil de modellenreeks zo veel mogelijk verbreden om zo uit te komen op een productie van 10.000 tot 12.000 units per jaar. De nieuwe Brutale zal een gat vullen in de middelste prijsklasse waar nu alleen de 920 nog net in past. Volgens Bordi is de B3 ‘het antwoord op de manier waarop de markt verandert’. En daar heeft ‘ie volgens ons een goed punt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?