MXGP kijk je woensdag en zondag live bij de NOS

Na een maandenlange break is de MXGP, met Glenn Coldenhoff en Jeffrey Herlings, terug. Motorcross liefhebbers vallen meteen met hun neus in de boter met twee races binnen vijf dagen. De Grote Prijs van Riga staat woensdag op het programma en zondag volgt de Grote Prijs van Kegums. Beide races worden gehouden in Letland.

Afgelopen zondag was er, ook al in Letland, een hoofdrol weggelegd voor Coldenhoff. Kan hij deze prestatie komende woensdag wederom evenaren?

MXGP: Winst Coldenhoff in Letland

De wedstrijden zijn op woensdag en zondag live te volgen bij de NOS via NOS.nl en in de NOS-app.

Schema

Woensdag 12 augustus: Grote Prijs van Riga – start om 12.15 en 15.10

Zondag 16 augustus: Grote Prijs van Kegums – start om 12.15 en 15.10

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?