Nieuwe Ducati dealer

Ducati haar dealernetwerk heeft uitgebreid. Voor de regio Rotterdam en Den Haag is namelijk een Ducati exclusive dealer aangetrokken; Scarpa Moto.

Onbekend met het Italiaanse merk is Scarpa Moto niet, aangezien het zich vanaf het begin in 2009 bezig heeft gehouden met onderhoud aan Ducati’s. Daarnaast hebben Ronald Schoenmakers en Bert Kooij (de mannen rechts naast het logo) een verleden bij Ducati Rotterdam. De derde medewerker van het bedrijf, Tom Homs, heeft eveneens veel ervaring in de motorbranche en is afkomstig van Motor Mercuur.

Overigens heeft Scarpa Moto nog geen showroom, maar daar wordt op dit moment voor gezorgd. In het pand naast de werkplaats worden straks alle Ducati’s geplaatst. Vanaf 1 maart is de showroom gereed en kun je de nieuwste modellen in de zaak aantreffen. Om het dealerschap in te luiden houdt Scarpa Moto tijdens het weekend van 29 en 30 maart een openingsweekend. Dan is er uiteraard de mogelijkheid om demo’s van Ducati te rijden. De nieuwe Ducati dealer vind je aan de Kolding 18 – 20 in Barendrecht.

Website: www.scarpamoto.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?