RnineT in de steigers

Altijd in voor wat anders, toont Motor Houtrust op hun Facebook pagina een aantal varianten van de BMW RnineT waaruit jij mag kiezen welke zij als special gaan opbouwen. Dit doe je heel simpel door jouw voorkeur te ‘liken’ (dat duimpje aanklikken).

De RnineT wordt aangepakt op de volgende vlakken:
– Speciaal spuiwerk met bies
– Mono achterkant
– Speciaal zadel
– Zwarte voorvork
– Kentekenplaat op het cardan
– Bies op de velgen

De variant met de meeste duimpjes wordt vervolgens met gezwinde spoed in elkaar gezet en is dan te bewonderen tijdens de jaarlijske seizoenstart van Motor Houtrust op 15 maart aanstaande.

Om te stemmen ga je naar: www.facebook.com/motorhoutrust

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.