20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Nieuwe MOTO73 is uit!

Gisteren viel de nieuwe MOTO73 bij de abonnees op de deurmat, Wat biedt deze MOTO73? We zetten het op een rijtje:

Triotest grote cruisers
De Moto Guzzi California 1400, Indian Chief Vintage en Harley-Davidson Road King Classic en Touring combineren toercapaciteiten met uiterlijk vertoon. Toeren leverde niet eerder zoveel bekijks op. Dit trio wekt een oergevoel op: de boel de boel laten en wegwezen. Welke motor doet dat het best?

The sky is the limit
Snelheid is alles in de motorsport, zelfs op het moment dat het misgaat. Als een coureur zichzelf in de nesten heeft gewerkt door een blessure, is spoed vereist. Het op Schiphol gevestigde JetNetherlands brengt met ambuflights de ‘slachtoffers’ op snelle wijze bij de juiste specialisten.

Van der Mark wereldkampioen!
Knijp je zo vaak en zo hard als je wilt, gooi zoveel water in je gezicht als je kunt, het is waar, je droomt niet. Michael van der Mark is, na een weergaloze race op Jerez, de wereldkampioen Supersport van 2014. En dat op de Pata Honda CBR600RR van Ten Kate Racing. Nederlandse historie in veelvoud!

Introductie KTM RC390
Het regent kleine KTM-modellen, en het regent ook tijdens de presentaties van die kleine Dukes en RC’s. Dat is zo slecht nog niet, want op eieren rijdend ontdek je al gauw de voordelen van een lichtvoetige A2-motorfiets.

Lezersactie KTM
KTM doet alles anders. Dat is niet nieuw, maar het merk is er maar wat trots op. Trots genoeg om enthousiast in te haken op de Test ‘m zelf-dagen en een datum te prikken voor een dagje oranje sturen voor enkele zeer gelukkige lezers. 

Sport voorbeschouwing BSB Assen
Voor de derde keer komt het spektakel van het British Superbike naar Assen. In het weekend van 19 tot en met 21 september steken de Britten het Kanaal over om de eerste race van de eindfase van hun kampioenschap te verrijden. Kevin Valk en Kervin Bos komen met wildcards aan de start. 

Marathonmotor Suzuki GSF600 Bandit
Al twaalf jaar koestert Ruud Franssen zijn Suzuki GSF600 Bandit. Na elk ritje, of de motor nu smerig is of niet, wordt er uitbundig gepoetst en onderhoud gepleegd. Geen wonder dat deze motor na 95.000 kilometer nog in de showroomstaat verkeert.

Reizen; De Buiten-Hebriden
‘Experience Life on the Egde’ staat er op de buitenzijde van mijn reisschema, samengesteld door Caroline Keith van de Outer Hebrides Tourism Industry Association, maar aangemeerd in Newcastle is dat gevoel er bepaald nog niet. Dat ontstaat voorzichtig op de A697, dwars door Northumberland. Wat een prachtige streek is dit ook, met al die bloeiende struiken. En dan moet Schotland nog beginnen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen