Nieuwe MOTO73 is uit!

Vanaf vandaag valt de nieuwe MOTO73 bij de abonnee’s op de deurmat, Wat biedt deze MOTO73? We zetten het op een rijtje:

E-bike-project
Studenten van de HAN werken aan de toekomst van de elektrische motor. 

WK Superbike Australië
Een actueel verslag en een reportage over hoe Marcel Duinker en Tom Sykes een training analyseren. 

Voorbeschouwing GP-wegrace
Achtereenvolgens de stand van zaken bij Ducati, voorbeschouwingen van de MotoGP, Moto2 en Moto3 en een dubbelinterview met Moto3-coureurs Scott Deroue en Bryan Schouten. 

Test Husqvarna
Van Zweden in  Husqvarna via Italië en Duitsland nu verhuisd naar Oostenrijk. Het lijkt een geslaagde verhuizing. 

GP Droomteam Competitie
Richt een eigen GP-team van zes rijders op en speel mee in de GP Droomteam Competitie. Voor de beste teammanager liggen er mooie prijzen in het verschiet.

Marathonmotor
In drie jaar meer dan 65.000 km met een Honda VFR1200F.

Reizen
Aan de andere kant van de Noordzee zijn tal van gebieden waar je nog in de vorige eeuw waant. Zo’n gebied is Yorkshire Woods. 

Bestel direct of neem hier een abonnement!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.