Nieuwe MP3’s

Het Italiaanse Piaggio brengt ons nieuws van een vernieuwde MP3 voor houders van het B-rijbewijs. Of nee, wel twee. De MP3 LT Business is de wat luxere en slimmere versie, met als belangrijk speerpunt het Piaggio Media Platform of PMP, waarmee je de scooter met bluetooth kunt koppelen aan de meeste gangbare smartphones inclusief de Iphone.

Daarmee tover je je telefoon om in een boordcomputer die snelheid, toerental, vermogen, brandstofverbruik, acceleratie, hellingshoek en nog veel meer bijhoudt en laat zien. Laten we hopen dat er een houder bijgeleverd wordt.

Daarnaast is er ook nog de Sport edition, die er met een spoiler, geanodiseerde onderdelen, een grill en andere details nog wat sportiever in de wereld staat. Zoals gebruikelijk hebben de motoren nog steeds 22,5pk of 40,1 pk aan boord, afhankelijk van het model.

MP3 YOUrban 300 LT     € 7.619,-
MP3 YOUrban 300 LT SPORT     € 7.699,-
MP3 Touring 300 LT     € 8.429,-
MP3 Sport 300 LT     € 8.429,-
MP3 Business 300 LT     € 8.529,-
MP3 Sport 500 LT     € 10.099,-
MP3 Business 500 LT     € 10.199,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?