donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

The Unexpected – de eerste Ducati World Premiere 2023

Morgen, 2 setember, gaat de eerste uit een serie van zeven Ducati World Premieres 2023 van start. Net zoals vorig jaar kun je de Premieres live volgen. De eerste wordt gezonden vanuit de paddock van het Marco Simoncelli World Circuit in Misano.

Een Ducati 750SS uit 1974 wordt geveild. Chequeboek gereed?

De 14e ronde van het MotoGP-wereldkampioenschap vindt daar plaats en tegelijkertijd is het ook de bedoeling om de sportiviteit van het model te illustreren.  Het model wordt omschreven als een ‘zeer speciale Ducati die exclusiviteit en sportiviteit combineert’.

De Ducati World Premiere – The Unexpected wordt uitgezonden op 2 september vanaf 18.30 uur via ducati.com.

Komende Ducati Premieres 2023

Net zoals vorig jaar heeft elke ‘premiere’ een eigen thema, die nogal mysterieus wordt omschreven. Wat Ducati er mee bedoelt, prikkelt de verbeelding. En dat is nou juist de bedoeling.

15 septemberReady for More?
29 septemberUnlock Earth
7 oktoberThis is Racing
20 oktoberPush Forward
28 oktoberDare to be Bold
7 novemberNext Gen Freedom
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen