woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nog niet zo lang uw motorrijbewijs en geen schadevrije jaren?

Wanneer u net uw motorrijbewijs hebt gehaald, ongeacht of dit een A1-, A2- of volledig A rijbewijs is, dan begint u met 0 schadevrije jaren. Dat is helaas onvermijdelijk en hierdoor is het verzekeren van een motor een kostbare zaak. Er zijn een aantal manieren waarop u de verzekeringspremie toch iets dragelijker kan maken. De verzekeraar achter de MotorNL verzekering: Verzekeraar Quakel Assuradeuren heeft de volgende mogelijkheden om er voor te zorgen dat u direct korting krijgt!

1. Bromscooter/ Brommer

Heeft u voordat u motor bent gaan rijden wel een bromscooter gereden en op uw eigen naam verzekerd gehad? Dan is de kans groot dat u hier wel schadevrije jaren heeft opgebouwd. Doorgaans worden schadevrije jaren op de bromscooter niet meegeteld voor het verzekeren van een motor. Quakel Assuradeuren begrijpt als motorverzekeraar dat u weldegelijk ervaring hebt welke ook bij het motorrijden bijdraagt aan de veiligheid. Daarom bieden zij de mogelijkheid om met uw opgebouwde jaren extra korting te krijgen op de motorverzekering. Hier zijn een aantal voorwaarden van toepassing:

  • U kunt aantonen dat u schadevrij hebt gereden; dit kan enerzijds doordat de scooterverzekeraar de schadevrije jaren in Roy-Data heeft gezet. Anderzijds doordat u een royementsverklaring (opzegging) van uw scooterverzekering aanlevert.
  • Quakel Assuradeuren neemt dan de korting van maximaal 2 schadevrije jaren over op uw motorverzekering!

2. Auto

Heeft u wel een auto (of gehad)? Ook dan heeft u tevens schadevrije jaren opgebouwd. Schadevrije jaren tellen per voertuig en zijn in principe niet overdraagbaar, de korting kan echter wel worden overgenomen. Quakel Assuradeuren biedt daarom aan om de korting van de schadevrije jaren op de auto, over te nemen op de motorverzekering. (mits u de auto ook via MotorNL Verzekering laat lopen)

Benieuwd geworden wat er voor u mogelijk is? Neem contact op met MotorNL Verzekering en wij doen u graag vrijblijvend een voorstel! Dit kan door hier onze website te zoeken, te bellen via 0172-427298 of stuur een e-mail naar info@motornl-verzekering.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen