Ontmoet Jeffrey Herlings

Jeffrey Herlings werd dit seizoen vice-wereldkampioen en Nederlands kampioen in de MX2. Voor de Gemertse MAC St. Christoffel, de vereniging waarvan Jeffrey Herlings lid is, is dat natuurlijk aanleiding genoeg om de 17-jarige crosser uit Elsendorp een meet en greet aan te bieden. Dit staat gepland op zondag 18 december.

Het vinden van een geschikte datum voor deze receptie bleek nog een hele klus want Herlings is al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De KTM-fabriekscoureur verblijft veel in het buitenland waar hij kan testen met de nieuwe motor voor volgend jaar.

Iedereen die zich supporter voelt van Jeffrey Herlings is zondag 18 december van 14.00 tot 17.00 uur welkom op het adres Everbest 1 in Beek en Donk (bij sponsor Van Lankveld Logistics). Wil je van Herlings horen hoe het met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gaat of wil je met je idool op de foto, grijp dan zondag 18 december je kans.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?