maandag 27 mei 2024

Oberdan Bezzi: Moto Guzzi V 100 Fast Rider Concept

De Moto Guzzi Fast Rider Concept is een nogal atypische Moto Guzzi. Gebaseerd op de V100, is het een crossover met offroad-capaciteiten. De Concept is veel speelser en heeft een sportiever karakter, die veel minder ‘serieus’ is dan de verschillende voorstellen in dit segment.

Digitaal ontwerper Oberdan Bezzi rendert Triumph Trident 660 RR

Met zijn compacte en agressieve verschijning straalt de Moto Guzzi V 100 Fast Rider Concept ook visueel de wens uit om bochtige en snelle wegtrajecten te betreden. En uiteraard ook onverharde paden waar je in een stofwolk zwevend uit de bochten komt en waarin je jezelf terugvindt met een glimlach van oor tot oor!

Natuurlijk zijn reizen en rustige uitstapjes geenszins verboden, de Fast Rider zou natuurlijk alles kunnen doen wat in het vermogen van een grote crossover ligt… laat je alleen niet meeslepen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen