13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Oberdan Bezzi: Moto Guzzi V 100 Fast Rider Concept

De Moto Guzzi Fast Rider Concept is een nogal atypische Moto Guzzi. Gebaseerd op de V100, is het een crossover met offroad-capaciteiten. De Concept is veel speelser en heeft een sportiever karakter, die veel minder ‘serieus’ is dan de verschillende voorstellen in dit segment.

Digitaal ontwerper Oberdan Bezzi rendert Triumph Trident 660 RR

Met zijn compacte en agressieve verschijning straalt de Moto Guzzi V 100 Fast Rider Concept ook visueel de wens uit om bochtige en snelle wegtrajecten te betreden. En uiteraard ook onverharde paden waar je in een stofwolk zwevend uit de bochten komt en waarin je jezelf terugvindt met een glimlach van oor tot oor!

Natuurlijk zijn reizen en rustige uitstapjes geenszins verboden, de Fast Rider zou natuurlijk alles kunnen doen wat in het vermogen van een grote crossover ligt… laat je alleen niet meeslepen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen