Officiële onthulling: Aprilia Tuono 660 op video

Aprilia heeft de officiële video van de onthulling van de Aprilia Tuono 660, een middelzware naked, vrijgegeven.

Nu de officiële lancering van de nieuwe Aprilia Tuono gaande is, neemt de informatie over de Tuono 660 langzaam maar zeker toe. We weten misschien al veel over de basis van de Aprilisa, omdat-ie nauw verwant is aan de RS 660, die we eind vorig jaar reden. Maar er zijn ongetwijfeld subtiele nuances waardoor de twee modellen van elkaar verschillen.

Helaas zullen we daar nog even op moeten wachten. Van 1 t/m 8 maart doen we de eerste test. Tezelfdertijd testen we ook de Moto Guzzi V7. Om toch een idee te krijgen van de styling van de motor heeft Aprilia een nogal flitsend ogende promovideo op hun YouTube-kanaal gezet.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?