22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

Ouwe joekels

Bezitters en liefhebbers van klassieke motoren, opgelet! Op 15 juli wordt voor de derde keer de Ouwe Joekeldag georganiseerd door motorclub MIOS op het Zoutpad 1 in Anna Paulowna. Rond het clubhuis is voldoende ruimte om alle motoren op te stellen, zodat ze voor rijders en bezoekers goed te bezichtigen zijn.

In 2010 werd dit evenement voor de eerste keer georganiseerd. Dat bleek meteen een succes, want de eigenaren van klassieke motoren kwamen uit de hele provincie en zelfs van ver daar buiten om hun stalen rossen te showen. Deelname aan het evenement is gratis en ook belangstellenden die geen klassieke motor bezitten zijn welkom als toeschouwer.

Voor de liefhebber die graag een toer maakt in de omgeving is er een korte rit uitgezet met begin- en eindpunt bij het clubhuis. Meer info: www.mcmios.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen