Ouwe joekels

Bezitters en liefhebbers van klassieke motoren, opgelet! Op 15 juli wordt voor de derde keer de Ouwe Joekeldag georganiseerd door motorclub MIOS op het Zoutpad 1 in Anna Paulowna. Rond het clubhuis is voldoende ruimte om alle motoren op te stellen, zodat ze voor rijders en bezoekers goed te bezichtigen zijn.

In 2010 werd dit evenement voor de eerste keer georganiseerd. Dat bleek meteen een succes, want de eigenaren van klassieke motoren kwamen uit de hele provincie en zelfs van ver daar buiten om hun stalen rossen te showen. Deelname aan het evenement is gratis en ook belangstellenden die geen klassieke motor bezitten zijn welkom als toeschouwer.

Voor de liefhebber die graag een toer maakt in de omgeving is er een korte rit uitgezet met begin- en eindpunt bij het clubhuis. Meer info: www.mcmios.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.