donderdag 25 april 2024

Primavera tocht 2022, bestel nu je unieke T-shirt!

Over een kleine twee weken, op 14 mei 2022 organiseert Motor.NL weer een prachtige clubtoer, dwars door de Veluwe. Bij zo’n mooie tocht hoort uiteraard ook een mooi T-shirt als aandenken, en ook dit jaar hebben we weer een prachtig design, zoals hierboven te zien. Bij het bestellen van je ticket voor de Primavera tocht kun je ook meteen een T-shirt aanschaffen die je dan op de 14e krijgt. Die wil jij toch ook?

PS: De T-shirts zijn alleen voorafgaand aan de tocht te bestellen!

De Primavera tocht is een toertocht speciaal voor de kilometervreters die houden van lekker eten en drinken. Rijd jij mee?

Wanneer: Zaterdag 14 mei 2022
Start: Nunspeet
Einde: Voorthuizen
Afstand: ~250 km
Prijs clubleden en abonnees: Motor.NL Riders Club, Motormaatje, MOTO73, Promotor, Motor.NL Digitaal € 55,- (+ maximaal 2 introducees)
Prijs niet-leden: € 65,-

Prijs T-shirt (optioneel): €9,50
Inclusief: Ontvangst met koffie en wat lekkers, uitgebreide lunch, volledig verzorgd diner en natuurlijk een geweldige route

Wil je meer weten, kijk dan op motor.nl/primavera of bestel direct je tickets via Ticketpoint!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen