Pssstt, Zero rijden?

Wij hebben al meer dan eens elektrisch gereden, lees hier bijvoorbeeld het testverslag van de Zero DS ZF11.4. Maar jij? Doe het gewoon eens, maak kennis met deze vooruitstrevende manier van motorrijden. Je kunt je gewoon bij ons inschrijven voor een testrit op zondag 25 mei, dat doe je hier.

Een stedelijke omgeving is het uitgelezen terrein voor Zero’s. Daarom vindt de testrit plaats bij MotoPort Amsterdam. Ze hebben een prachtige route uitgezet in en om Mokum. Met een voorrijder die elke weg op zijn duimpje kent en iemand achter de groep die over zijn schaapjes waakt, kan het niet misgaan. Zero brengt vier verschillende modellen mee. Naast de gloednieuwe SR, staan ook de S, DS en de offroadgerichte FX klaar voor een testrit. 

Details
De testritten beginnen zondagmorgen 25 mei om elf uur bij MotoPort Amsterdam. Na een korte uitleg van de motoren – anders dan je gewend bent, maar zeker niet onoverkoombaar vreemd – staat alles in het teken van kilometers maken. Verbaas je over de prestaties en de ervaring, waarschijnlijk ben je er ’s avonds nog steeds niet over uitgepraat. Het aantal deelnemers is beperkt dus schrijf je snel in. Wacht niet te lang want, net als bij een Zero die een paar uur aan de stekker heeft gehangen, is vol echt vol…

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?