donderdag 22 februari 2024

RaceWard brengt nieuwe DLC van ‘Isle Of Man: Ride on the Edge 3’ uit

Zoals RaceWard eerder al beloofde, is er nu een 2023 TT Races Roster DLC verschenen voor TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Dit breidt de al aanwezige content van de 2022 Tourist Trophy uit met de officiële content, van de 2023-editie van het evenement.

Met de 2023-versies van de coureurs en hun motorfietsen erbij, omvat TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 nu 43 coureurs in hun bijgewerkte versies. Hieronder vallen 12 compleet nieuwe deelnemers, waaronder Josh Brookes en zijn 2023 BMW M1000RR. Los van deze DLC stelt de game-developer dat er ook andere nieuwe features en verbeteringen zijn aangebracht. Hierbij kan je denken aan de nieuwe time trial-mode, beschikbaar op alle platformen, voor bezitters van alle versies.

RIDE 5: De meest realistische motorgame ooit is nu verkrijgbaar

De DLC is verder ook uitgebracht ter ondersteuning van het komende eSport-seizoen van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3, waarover later meer details worden onthuld. De officiële game van de Tourist Trophy is ontwikkeld door de veteranen van RaceWard en biedt spelers de kans om zelf de gevaarlijkste race ter wereld te beleven. TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Deze DLC is nu te koop voor € 14,99. Bezitters van de Deluxe versie van de game kunnen hem gratis downloaden.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen