Richa klaar voor 2013

IGM trading maakt ons attent op het feit dat de nieuwe Richa catalogus is klaar. En je hoeft er niet eens voor naar de winkel. Als je gewoon onderstaande link invult, kun je de 128 pagina’s tellende catalogus bekijken. Maar dat is natuurlijk nog maar een voorproefje. Wil je echt weten hoe de nieuwe artikelen er uit zien, hoe ze voelen en of zes passen, dan ben je bij de dealer van harte welkom. Vind de online catalogus op www.grandcanyonbike.eu/nl/algemeen/online_catalogus/richa_collection_2013.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.