woensdag 19 juni 2024

Schrijf je nu in voor de International GS Trophy 2024 Pre-Qualifier BeNeLux

De BMW Motorrad International GS Trophy is een unieke wedstrijd voor de meest ervaren BMW GS eigenaren. Voor het eerst vormen België, Nederland en Luxemburg een gezamenlijk team voor de komende International GS Trophy 2024 in Namibië. Vanaf vandaag kunnen de avonturiers en gepassioneerden onder jullie zich officieel inschrijven voor de Pre-Qualifier die gepland staat op vrijdag 21 juli en zaterdag 22 juli.

Het BeNeLux-team zal bestaan uit vijf ervaren GS-rijders; drie rijders voor het herenteam en twee rijders voor het damesteam. Alvorens deel uit te maken van dit definitieve team, zullen op vrijdag 21 juli en zaterdag 22 juli 2023 in Loon op Zand (Nederland) en omgeving de Pre-Qualifier plaatsvinden om uit te maken welke 24 deelnemers door gaan naar de Qualifier. Deze 20 kanshebbers zullen vervolgens deelnemen aan de Qualifier van 8 tot 10 september 2023 in Walter’s Arena in het Verenigd Koninkrijk. Alleen de beste van hen worden geselecteerd voor het BeNeLux team. De beste 2 dames van de Qualifer zullen het begin 2024 opnemen tegen 15 andere dames teams in de Female Qualifer, welke plaats zal vinden in Zuid-Europa. De beste 6 dames reizen daadwerkelijk af naar Namibië.

BMW International GS Trophy 2024 naar Namibië

Deelnamevoorwaarden en inschrijving voor Pre-Qualifier

Deelname aan de Pre-Qualifier vereist bepaalde voorwaarden. Hiervoor moet u eigenaar zijn van een BMW GS (leeftijd en cilinderinhoud zijn niet van belang). U moet in België, Luxemburg of Nederland wonen en in het bezit zijn van een internationaal paspoort (geldig tot na de GS Trophy). Een geldig motorrijbewijs (onbeperkt vermogen) is verplicht. Ook off-road ervaring is essentieel.

Ben je een fan van off-road avonturen? Aarzel niet langer en beleef het BMW Motorrad avontuur van jouw leven! Schrijf je hier in voor de Pre-Qualifier.

Over de Internationale BMW Motorrad GS Trophy Namibië 2024

Na Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada, Thailand, Mongolië, Nieuw-Zeeland en recent Albanië heeft BMW Motorrad het perfecte nieuwe terrein ontdekt voor de GS Trophy 2024 in het prachtige land Namibië. Ontelbare kilometers off-road rijden door prachtige landschappen met fascinerende flora en fauna staan garant voor een spannende GS Trophy!

BMW GS Trophy 2024 pre-qualifier 2
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen