Suzuki komt met GSR750A matzwart

Suzuki introduceert de GSR750A in een matzwarte kleurstelling. De matzwarte GSR staat nu al in de showroom bij de Suzuki dealer en is uitsluitend leverbaar met ABS. Dat laatste geldt ook voor de blauwe kleurstelling.

De andere twee kleurstellingen (wit en zwart) zijn zowel met als zonder ABS leverbaar. Bovendien is de naked ook leverbaar in de Street Xtreme uitvoering met diverse accessoires. De Suzuki GSR750 is er vanaf 9.499 euro (zonder ABS) en 9.999 euro (met ABS).

Kijk voor meer informatie over de GSR750A op www.suzuki.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?