donderdag 9 mei 2024

Terug van weggeweest; Harley-Davidson Benelux op de Bigtwin Bikeshow & Expo

Ze waren er niet, maar toch ook wel. Dit jaar mogen we het weer van de daken roepen: Harley-Davidson Benelux is aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo op 3,4, en 5 november!

Ieder jaar weer kunnen Harley-liefhebbers hun hart ophalen bij de vele prachtige custom exemplaren die te bewonderen zijn op de Bikeshow. Ook als de importeur er zelf niet was, was Harley-Davidson goed vertegenwoordigd.

De wereld van custom bikes komt tot leven op de Bigtwin Bikeshow & Expo

Maar dit jaar is het merk er officieel weer bij. De importeur komt samen met Harley-Davidson Amsterdam & Rotterdam en Motor Saloon naar de Bigtwin Bikeshow & Expo. En dat in het jaar van hun 120-jarig bestaan! Wij doen daar met de Bigtwin Bikeshow & Expo nog een schepje bovenop, met ons eigen 30-jarig bestaan. Dat kan dus alleen maar één groot feest worden!

Bezoekers kunnen zich verheugen op het bewonderen van de indrukwekkende CVO-modellen en diverse Specials van de aanwezige dealers.

Kom jij dit feest met ons vieren? Scoor nu alvast je tickets voor de Bigtwin Bikeshow & Expo 2023 op 3, 4 en 5 november.

Bestel hier je tickets.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen