zondag 25 februari 2024

Test nu een nieuwe Ducati Multistrada tijdens de Multistrada Tour

Ducati biedt u de gelegenheid de nieuwste Multistrada modellen uit het 2022 gamma te testen tijdens de Multistrada Tour in Nederland, België en Luxemburg. Een unieke kans om zelf te ervaren dat de Multistrada onvergelijkbaar is.

De vierde generatie Multistrada heeft al veel nieuwe Ducatisti veroverd. De Multistrada V4 is doeltreffend op alle soorten wegen, dankzij de dynamische kwaliteiten en soepele levering van het V4 granturismo motorblok, die garant staan voor een sportieve en opwindende rit op ieder type weg en gemakkelijk off-road rijden. De motorfiets is uitgerust met de allernieuwste technologie : het is de eerste motorfiets ter wereld die is uitgerust met radar voor en achter, voor de adaptive cruise control (acc) en blind spot detection (bsd) systemen die een waardevolle hulp zijn voor het rijcomfort en de veiligheid, vooral op lange ritten. Bovendien heeft de Multistrada v4 benchmark onderhoudsintervallen met klepspelingcontrole die elke 60.000 km worden ingesteld en hebben alle modellen van de Multistrada familie de exclusieve “4ever Ducati” garantie, geldig voor 4 jaar met onbeperkt aantal kilometers.

Veilingbeauty: 2002 Ducati MH900 Evoluzione

Per dealer zal de selectie nieuwe modellen verschillen. Het exacte overzicht met testmodellen is te vinden bij de voorinschrijving via de Ducati website. De voorinschrijving gaat twee weken voorafgaand aan de betreffende testdagen open.

Bekijk de lijst hieronder om de geplande testdagen bij u in de buurt niet te missen. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

DATADEALERPLAATS
Donderdag 24 – zondag 27 maartMotoport HippolytushoefHippolytushoef (NL)
donderdag 31 maart – zaterdag 2 aprilDucati AssenAssen (NL)
donderdag 31 maart – zondag 3 aprilMoto Store LuikLuik (BE)
zondag 10 aprilMega MotortreffenDen Bosch (nl)
vrijdag 15 – zondag 17 aprilDucati AarschotAarschot (be)
zaterdag 16 – zondag 17 aprilStar Twin MotorsLoenen (NL)
donderdag 21 – zondag 24 aprilDucati Gent & Ghent Motor EventGent (NL)
donderdag 21 – zondag 24 aprilMotos HautekietBrugge (BE)
donderdag 28 april – zondag 1 meiDucati ZolderZolder (NL)
donderdag 12 – zaterdag 14 meiDucati AmsterdamAmsterdam (NL)
vrijdag 13 – zondag 15 meiKockelmann MotosFrancorchamps (BE)
donderdag 23 – zondag 26 juniGoedhart MotorenBodegraven (NL)
donderdag 30 juni – zondag 3 juliDucati BruxellesBrussel (BE)
donderdag 7 – zondag 10 juliDucati LuxembourgLuxembourg (LUX)
vrijdag 15 – zondag 17 juliDucati SambrevilleSambreville (BE)
donderdag 15- zondag 18 septemberMoto RengaLa Louviere (BE)
zondag 18 septemberItaldag/MotorfestArnhem (NL)
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen