TLM Nijmegen breidt uit met Triumph Nijmegen

TLM Nijmegen heeft een rijke historie met exclusieve, Italiaanse motoren. Vanaf 2021 breidt TLM de activiteiten uit met een Triumph-dealerschap. Dat gebeurt niet onder eigen naam maar onder de naam Triumph Nijmegen.

Met een filiaal in Nijmegen heeft Triumph Nederland een dealer voor het zuidoosten van Nederland. Momenteel wordt de zaak verbouwd tot Triumph World Black Store om vanaf januari als Triumph Nijmegen de deuren te kunnen openen.

Triumph Trident op toernee door heel Nederland

Trident Preview Tour bij Triumph Nijmegen

De Triumph Trident komt naar je toe op vrijdag 8 januari in Nijmegen! Ter ondersteuning van de opening van de store zal de nieuwe Triumph Trident al op vrijdag 8 januari te zien zijn in de waalstad.

Gedurende de dag zal een Triumph-bus met aanhanger met daarop een grote ‘modelauto-doos’ waarin de Trident vanuit alle hoeken duidelijk zichtbaar is rondrijden in steden als: Nijmegen, Den Bosch & Oss om vervolgens aan het einde van de dag tussen 17:00 en 19:00 uur te stoppen bij TLM. Daar zal de nieuwe Trident en Tiger 850 Sport in de showroom worden geplaatst, zodat de consument deze kan aanschouwen en erop kan plaatsnemen.

Neem contact op met TLM Nijmegen voor verdere details en spreek een tijdstip voor bezichtiging af. Houd rekening met de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen ter voorkoming van verspreiding van het virus en respecteer 1,5 meter afstand van elkaar.

Triumph Nijmegen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?