vrijdag 29 maart 2024

TomTom Rider is de weg kwijt

’s Lands authoriteit op het gebied van motorfietsnavigatie – MrGPS – waarschuwt gebruikers van de TomTom Rider 40, de 400 en de 410 dat updaten op dit moment niet het juiste handelen is. Gebruikers die wel de laatste software gedownload hebben naar hun GPS-systeem ondervinden niets dan hinder.

MrGPS meldt dat updaten leidt tot vastlopen en continu opnieuw opstarten van het systeem. Een eerste poging tot herstel wordt geopperd: ‘reset het systeem en het komt goed.’ Alleen lijkt ook dat lang niet bij iedereen soelaas te bieden. 

In dat geval is het volgens MrGPS verstandig contact op te nemen met het serviceteam van TomTom. Mocht je al geupdat hebben en problemen ondervinden, onderstaande video helpt in elk geval je GPS-systeem te resetten, wat wellicht de oplossing is.

Video: TomTom

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen