zondag 19 mei 2024

Triumph maakt prijzen voor Speed 400 en Scrambler 400 x bekend

De prijzen voor de Speed 400 en Scrambler 400 x van Triumph zijn vandaag bekendgemaakt. De Speed 400 is verkrijgbaar vanaf 6.795 euro en de Scrambler 400 x begint vanaf 7.495 euro.

Beide modellen staan vanaf eind januari 2024 bij de dealers en zijn voorzien van een gloednieuwe motor. Volgens Triumph zijn ze ontworpen om rijders van elk niveau een prettige, opwindende én vertrouwenwekkende rit te bieden.

Triumph Speed 400 en Scrambler 400 X: toegankelijke neo-retro’s

Paul Stroud, Chief Commercial Officer van Triumph vertelt: “De reacties op de Speed 400 en Scrambler 400 X zijn fenomenaal en we weten dat klanten over de hele wereld reikhalzend hebben uitgekeken naar de prijs. We willen deze motorfietsen zo toegankelijk en concurrentieel mogelijk maken en we hopen dat deze prijzen potentiële klanten in elke markt zullen verrassen en enthousiast maken. We geloven dat we hiermee een ongelooflijke meerwaarde bieden, zowel wat betreft de initiële aankoopprijs als de totale eigendomskosten.” Hij vervolgt: “De bestellingen stromen al binnen en beide modellen zullen vanaf eind januari bij de dealers staan. We zijn ervan overtuigd dat een nieuwe generatie Triumph rijders binnenkort zal kunnen genieten van Triumphs iconische stijl, kwaliteit en prestaties.”

De Speed 400 en Scrambler 400 X zijn nu al terug te vinden op Triumphs online configurator.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen