donderdag 18 april 2024

TVS gaat ook in Europa verkopen

TVS Motor Company heeft aangekondigd uit te gaan breiden naar de Europese markt. Het Indiase motormerk heeft hiervoor een overeenkomst ondertekend met Emil Frey. Dit Zwitserse bedrijf gaat de import en distributie van de motoren regelen.

Emil Frey is een bekende importeur en retailer van auto’s in Europa en werkt samen met verschillende vooraanstaande automerken. Als onderdeel van deze samenwerking is de Emil Frey Group verantwoordelijk voor de distributie van TVS-producten in geselecteerde landen. Daarbij maken ze gebruik van hun bestaande verkoop-, marketing- en servicenetwerken. Het assortiment motoren dat beschikbaar zal zijn in Europa omvat modellen zoals de Jupiter 125, NTORQ, Raider, iQube S, X, Ronin, Apache RR 310 en Apache RTR 310.

TVS Motor Company introduceert elektrische TVS X

De eerste lancering van Europese TVS-motoren vindt in januari 2024, in Frankrijk plaats. Het motorbedrijf heeft al kenbaar gemaakt dat de Europese markt zowel verbrandings- als elektrische modellen krijgt. Daarentegen is nog niet bekend hoe de Europese uitrol na de introductie in Frankrijk gaat verlopen en wanneer we deze motoren op de Nederlandse wegen kunnen verwachten.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen