Update MXGP kalender

Aan de kalender van de MXGP, is de datum toegevoegd van de Monster Energy FIM MotoCross Of Nations. Die wordt gehouden op 28 september 2014 in Kegum te Letland.

Eveneens toegevoegd aan de lijst met GP’s is Bulgarije (Sevlievo) op 20 april, dat vlak voor de Nederlandse GP in Valkenswaard op 4 mei wordt verreden. Lierop moeten we dit jaar helaas missen op de kalender. Spijtig, maar geen onverwacht nieuws.

Foto: www.mxgp.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.