13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

West Coast Motors in de prijzen

Harley-Davidson rijkt ieder jaar de Bar & Shield Award uit aan een dealer die op meerdere meetpunten het hoogst scoort en dat was afgelopen jaar West Coast Motors uit Alkmaar, een van de oudste Harley-Davidson dealers in Nederland.

Criteria waarnaar gekeken wordt zijn onder andere verkoopcijfers, de uitstraling van het pand en de showroom, opleidingsniveau van het personeel, het busnissplan, de klantactiviteiten en uiteraard de beoordeling van de klanten zelf.

‘We werken al jaren aan onze naamsbekendheid en een uitstekende service voor onze klanten”, zegt Bas Leek, eigenaar van West Coast Motors in Alkmaar. Na de verhuizing naar het nieuwe pand hadden we de mogelijkheid mee te dingen naar de Bar & Shield Award. Dat we die nu gewonnen hebben, onderstreept dat we al die tijd op de goede weg zaten. Onze klanten waren al tevreden en het is ontzettend fijn die bevestiging nu ook van Harley-Davidson zelf te krijgen.’

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelRnineT in de steigers
Volgend artikelUpdate MXGP kalender

Gerelateerde artikelen