West Coast Motors in de prijzen

Harley-Davidson rijkt ieder jaar de Bar & Shield Award uit aan een dealer die op meerdere meetpunten het hoogst scoort en dat was afgelopen jaar West Coast Motors uit Alkmaar, een van de oudste Harley-Davidson dealers in Nederland.

Criteria waarnaar gekeken wordt zijn onder andere verkoopcijfers, de uitstraling van het pand en de showroom, opleidingsniveau van het personeel, het busnissplan, de klantactiviteiten en uiteraard de beoordeling van de klanten zelf.

‘We werken al jaren aan onze naamsbekendheid en een uitstekende service voor onze klanten”, zegt Bas Leek, eigenaar van West Coast Motors in Alkmaar. Na de verhuizing naar het nieuwe pand hadden we de mogelijkheid mee te dingen naar de Bar & Shield Award. Dat we die nu gewonnen hebben, onderstreept dat we al die tijd op de goede weg zaten. Onze klanten waren al tevreden en het is ontzettend fijn die bevestiging nu ook van Harley-Davidson zelf te krijgen.’

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?