V-Strom op maat

Met alle focus op de nieuwe V-Strom 1000, zou je de 650 -hoewel nog steeds een publiekslieveling- bijna vergeten.Dat dachten ze bij Suzuki blijkbaar ook, want we worden blij verrast met drie V-Strom 650A (standaard ABS) Special Editions vol accessoires.

V-Strom 650A Touring (€ 9.999,-)
Handkappen en een solide valbeugel bepalen het aanzicht van de Touring, terwijl de middenbok, motorspoiler, verstelbaar windscherm en tailbag voor praktische accenten zorgt.

V-Strom 650A Adventure (€ 10.499,-)
Met zijn aluminium topkoffer, LED mistlampenset, enduro voetsteunen en aluminium carterbeschermer beschikt de V-Strom 650A Adventure niet alleen over stoere looks, het is bij uitstek een motor om het avontuur mee op te zoeken. Het verstelbare windscherm en het matzwarte uitlaatschild en de Adventure logo’s onderstrepen het avontuurlijke karakter nog eens verder.


V-Strom 650A Rhino (€ 10.999,-)
En dan de ultieme versie. De V-Strom 650A Rhino is namelijk bijzonder rijk uitgerust: een  driedelige GIVI kofferset (uiteraard met Monokey, dus één sleutel voor alle sloten), onderkuip, handkappenset, middenbok, valbeugel, de Rhino heeft het allemaal. Plus een 12V accessoire aansluiting en een verstelbaar windscherm.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?