Update voor de 2021 MV Agusta Superveloce

MV Agusta heeft de update voor de 2021 Superveloce onthuld. Visueel blijft de retro-look motorfiets bijna identiek. Alleen de uitlaatpijpen op de achterdemper zijn iets hoekiger en puntiger. Verder zijn er nieuwe kleuren, een blok dat conform Euro 5 is en een verbeterd elektronicapakket.

Prestaties en wijzigingen

De driecilinder-in-lijn werd herwerkt om ‘m geschikt te maken voor Euro 5. Maar daardoor verloor hij wel wat vermogen. 147 pk en 88 Nm worden door de fabrikant opgegeven. Dit betekent een verlies van één pk.

De Superveloce biedt nu bochten-ABS en hellingshoekafhankelijke tractiecontrole. De ophanging is opnieuw afgesteld en er is een nieuw 5,5-inch tft-kleurenscherm gemonteerd.

MV Agusta Superveloce S.

MV Agusta Superveloce S.

De variant met de S-aanduiding is nieuw. Hij komt met een Alcantara zadel en spaakwielen. Bovendien wordt een racekit meegeleverd. De kit omvat een Arrow-uitlaat, nieuwe motormapping en een monozadel, allemaal ontworpen voor het circuit.

Mooi blauw: 2021 MV Agusta Superveloce Alpine

Kleuren

De Superveloce 2021 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Ago Red / Ago Silver, Pearl Metallic Yellow / Matt Metallic Graphite.

De S-variant is exclusief verkrijgbaar in Surreal White / Matt Gold.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?