donderdag 18 april 2024

Update voor de 2021 MV Agusta Superveloce

MV Agusta heeft de update voor de 2021 Superveloce onthuld. Visueel blijft de retro-look motorfiets bijna identiek. Alleen de uitlaatpijpen op de achterdemper zijn iets hoekiger en puntiger. Verder zijn er nieuwe kleuren, een blok dat conform Euro 5 is en een verbeterd elektronicapakket.

Prestaties en wijzigingen

De driecilinder-in-lijn werd herwerkt om ‘m geschikt te maken voor Euro 5. Maar daardoor verloor hij wel wat vermogen. 147 pk en 88 Nm worden door de fabrikant opgegeven. Dit betekent een verlies van één pk.

De Superveloce biedt nu bochten-ABS en hellingshoekafhankelijke tractiecontrole. De ophanging is opnieuw afgesteld en er is een nieuw 5,5-inch tft-kleurenscherm gemonteerd.

MV Agusta Superveloce S.

MV Agusta Superveloce S.

De variant met de S-aanduiding is nieuw. Hij komt met een Alcantara zadel en spaakwielen. Bovendien wordt een racekit meegeleverd. De kit omvat een Arrow-uitlaat, nieuwe motormapping en een monozadel, allemaal ontworpen voor het circuit.

Mooi blauw: 2021 MV Agusta Superveloce Alpine

Kleuren

De Superveloce 2021 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Ago Red / Ago Silver, Pearl Metallic Yellow / Matt Metallic Graphite.

De S-variant is exclusief verkrijgbaar in Surreal White / Matt Gold.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen