zaterdag 24 februari 2024

Updates voor 2023 Yamaha Tracer 7 en 7 GT

Yamaha Tracer 7 krijgt een update voor 2023. De midsize allrounder krijgt een make-over zonder grote veranderingen, met kleine wijzigingen die bedoeld zijn om een steeds veelzijdiger en bevredigender rijervaring te kunnen bieden.

Yamaha Tracer 9 GT+: motorfiets om naar uit te kijken

Yamaha Tracer 7

Eerst en vooral heeft de nieuwe Yamaha Tracer een nieuw tft-instrumentarium met smartphone-connectiviteit (CCU) en een 5-inch kleurenscherm, gecombineerd met nieuwe op het stuur gemonteerde drukknoppen.

De remkracht is toegenomen dankzij nieuwe, dubbele remschijven van 298 mm voor, terwijl de (verstelbare) voorvork een nieuwe instelling heeft gekregen. De motor blijft de 690cc-Euro5 CP2 met 73,42 pk maximaal vermogen en 68 Nm koppel.

Yamaha Tracer 7 GT

De GT omvat met name ook een groot aantal luxe- en comfortvoorzieningen om de sportieve toerrijder een nog aantrekkelijker ‘ready-to-go’ pakket te bieden: harde zadeltassen van 20 liter, touring windscherm (92 mm hoger en 70 mm breder), comfortzadel, tankbeschermers en bagagedrager achter.

Kleuren

De Tracer 7 zal verkrijgbaar zijn in Midnight Black, Icon Performance en Redline. De Tracer 7 GT zal verkrijgbaar zijn in Icon Performance, Phantom Blue en Midnight Black met speciale GT graphics.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen