Veel geteste motoren in de nieuwe MOTO73

In de nieuwe editie van MOTO73 blikken we alvast voorzichtig vooruit op het nieuwe motorseizoen. Deze editie staat bomvol met geteste motoren. We hebben twee nieuwe Kawasaki’s en eenzelfde aantal nieuwe BMW’s voor je gereden. Welke dan? De geheel nieuwe Z900 en dito Ninja 650, maar ook twee varianten op bestaande motoren. Namelijk de BMW R nineT Racer en BMW R 1200 GS Exclusive. 

Het seizoen werd door de mannen van de MotoGP en het WK Superbike al afgetrapt. Zo hadden we een interview met Michael van der Mark, maar waar wordt in Nederland beter het nieuwe seizoen geopend dan op de MOTORbeurs? Om je daar een beetje wegwijs te maken vind je in deze editie de MOTORbeurs 2017-gids. Handig! 

Je kunt de nieuwe editie los bestellen, maar natuurlijk ook de abonnementen bekijken. 

Wat je van deze editie kunt verwachten:

Garage73

Terwijl de Honda VFR800 onverstoorbaar zijn kilometers maakt, nemen we afscheid van de Triumph Street Twin. Nieuw in de stal is een Yamaha FZS600, een sleutelproject.

BMW R nineT Racer

Vorig jaar toonde BMW op de Intermot in Keulen de R nineT Racer, een kale uitvoering van de Duitse retromachine. Begin februari konden we hem voor het eerst rijden.

Michael van de Mark

De eerste WK Superbike-testen van dit seizoen verliepen voor Michael van der Mark nog moeizaam. Toch heeft de Rotterdammer vertrouwen in zijn team en in de Yamaha R1.

MotoGP-test Sepang

Vorige week waren de MotoGP-coureurs  op het circuit van Sepang voor de eerste test van 2017. Zijn de daar gereden tijden een indicatie voor de werkelijke krachtsverhoudingen?

Oud & nieuw: Honda’s Africa Twin

Eind jaren tachtig was de Honda XRV750 Africa Twin de koning van het mulle zand. Zijn verre nazaat, de CRF1000L Africa Twin, doet daar zeker niet voor onder.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.