zondag 21 april 2024

Video: 2021 Harley-Davidson Pan America-productielijn

De 2021 Pan America 1250 is belangrijk voor Harley-Davidson. Zo belangrijk, dat ze een filmploeg meenamen naar de fabriek om de eerste van de lopende band te zien rollen.

In deze YouTube-video toont Harley-Davidson je de fabriek in York, Pennsylvania, waar het bedrijf de motor in elkaar zet. Het productieproces begint in Milwaukee, waar Harley-Davidson de motor en de transmissie bouwt; de fabriek in York maakt het frame, de benzinetank en de spatborden. Vervolgens zetten ze er de hele motorfiets in elkaar.

In onze eerste blik op de Pan America 1250, wezen we erop dat deze machine een belangrijke stap voorwaarts is voor Harley-Davidson, met een blok dat veel geavanceerder is dan al het andere dat het bedrijf ooit heeft gebouwd – en veel krachtiger. Tractiecontrole, hellingshoekgevoelige ABS, elektronische vering en led-bochtenverlichting zijn allemaal leverbaar, als je ervoor wilt betalen. De specificaties vallen precies in het midden van het bestaande 1200-segment adventures van de concurrentie, net als de prijs.

Nieuw: 2021 Harley-Davidson Pan America 1250 & 1250 Special

De prijs begint bij 18.995 euro voor de standaard Pan America, en loopt op tot 21.995 euro voor de Special. Ga voor meer details naar de website van Harley-Davidson.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen