vrijdag 29 maart 2024

Vrienden TT maakt zich sterk voor TT Museum

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Stichting Vrienden TT Circuit zal zich de komende tijd richten op plannen die er leven voor de opzet en inrichting van een definitief TT Museum in Assen. Voor de Dutch TT van dit jaar is bij het VVV kantoor aan de Marktstraat in Assen een tijdelijk TT Museum ingericht. In de Drentse hoofdstad zijn al langere tijd plannen voor de opzet van een dergelijk museum. Die plannen leven bij verschillende instanties en personen. Om daadwerkelijk te komen tot een definitief TT Museum is de Stichting Vrienden TT voornemens alle plannen voor een museum te coördineren, zodat de kans op een permanent museum groter wordt. Binnenkort zullen gesprekken worden gevoerd met alle in dit verband bekende partijen.

Daarnaast richt Vrienden TT Circuit zich nog altijd op het inschrijven van de 10.000-ste Vriend. In de afgelopen maanden is het aantal Vrienden weer aanzienlijk toegenomen en er zijn nog circa 3.000 nodig om op 10.000 te komen. Reden om door te groeien naar dat aantal is dat de Vrienden dan een nog belangrijkere gesprekspartner kunnen worden, mocht het TT Circuit Assen weer eens “onder vuur” komen van tegenstanders. Vriend worden en blijven is geheel kosteloos!

VriendPlus

Sinds kort bestaat ook de mogelijkheid VriendPlus te worden. Een VriendPlus doneert een bedrag van minimaal 25, – euro per jaar en ondersteunt de Stichting Vrienden TT Circuit Assen daarmee ook financieel. De donatie wordt aangewend ter bestrijding van de kosten voor bijvoorbeeld de jaarlijkse Vriendendag, promotieactiviteiten en promotiemateriaal. Een VriendPlus ontvangt een Pluspakket dat bestaat uit een oorkonde, een VriendenTT-cap, een poster en een VriendenTT sticker.

Bekende (oud)-coureurs als Wil Hartog, Scott Deroue, Bryan Schouten, Jasper Iwema, Egbert Streuer en Robert Doornbos zijn ambassadeur van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen.

De Stichting Vrienden van het TT Circuit Assen is opgericht in 2008 en stelt zich ten doel de belangen van de gebruikers en vrienden van het circuit te behartigen. Zij fungeert daarbij als ambassadeur voor het circuit, zij het geheel onafhankelijk van de Stichting Circuit van Drenthe. Tevens is de stichting een platform c.q. spreekbuis voor gebruikers en de talrijke aanhangers van het circuit, die als vriend of sponsor hun steun willen betuigen. De Stichting telt momenteel bijna 7000 Vrienden

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen