Waar oom agent graag staat

In je eigen omgeving zijn er vast wel een aantal locaties waar je in een reflex het gas wat loslaat. Een reactie die voortkomt uit de keren dat je een Volvo of Volkswagen Golf in de berm geparkeerd zag staan of die keer dat er een man half achter een boom verscholen stond. Flitsers. Bedoeld om de veiligheid te waarborgen maar in veel gevallen door weggebruikers bestempeld als pure geldinners van de overheid. 

Op een kaart gemaakt met ArcGIS van Esri is nu te zien wat de favoriete flitslocaties van oom agent zijn. Goed te zien is het hectometerpaaltje waar de dienders staan en hoe vaak er op die locatie werd geflitst. Kortom, ga je op weg naar een plaats in Nederland waar je niet vaak komt? Check deze kaart voor de zekerheid.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.