13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Waar oom agent graag staat

In je eigen omgeving zijn er vast wel een aantal locaties waar je in een reflex het gas wat loslaat. Een reactie die voortkomt uit de keren dat je een Volvo of Volkswagen Golf in de berm geparkeerd zag staan of die keer dat er een man half achter een boom verscholen stond. Flitsers. Bedoeld om de veiligheid te waarborgen maar in veel gevallen door weggebruikers bestempeld als pure geldinners van de overheid. 

Op een kaart gemaakt met ArcGIS van Esri is nu te zien wat de favoriete flitslocaties van oom agent zijn. Goed te zien is het hectometerpaaltje waar de dienders staan en hoe vaak er op die locatie werd geflitst. Kortom, ga je op weg naar een plaats in Nederland waar je niet vaak komt? Check deze kaart voor de zekerheid.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen