13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Warm wintertoeren in Spaans Andalusië

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Altijd al willen motorrijden in de prachtige Sierra Nevada? Of wil je de Hollandse winter even ontvluchten om een weekje lekker te sturen in een zacht klimaat? Nu kan dat, want MotoPort Veldhoven heeft in samenwerking met BBNerja een uniek fly-and-ride concept ontwikkeld. Je vliegt voor een paar tientjes met een low-cost vliegmaatschappij naar Málaga en neemt je intrek in een studio, appartement of villa van BBNerja. Daar staan de huurmotoren klaar, die MotoPort Veldhoven voor het winterseizoen in het authentiek Spaanse Nerja aan de Middellandse Zee heeft gestationeerd. Je hebt de keuze uit een Honda NC750 ABS, een Suzuki Bandit 650 ABS, een Suzuki DL650 V-Strom ABS of een BMW R1200GS, allen voorzien van montagesteun voor een Garmin Zumo 660 navigatiesysteem. De prijs van de motorverhuur is afhankelijk van het gekozen motortype en start bij €175,- voor vier dagen of €290,- euro voor zeven dagen, een Zumo 660 kan eventueel worden bijgehuurd. Prijzen voor de accommodatie lopen van €275,- per week (studio) tot €750,- per week (villa). Kortere perioden zijn in overleg mogelijk. Het aanbod geldt van half oktober 2014 tot eind maart 2015. Meer weten? Kijk op www.motoportveldhoven.nl, op www.bbnerja.com of bel met 040-2012542.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen