Warm wintertoeren in Spaans Andalusië

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Altijd al willen motorrijden in de prachtige Sierra Nevada? Of wil je de Hollandse winter even ontvluchten om een weekje lekker te sturen in een zacht klimaat? Nu kan dat, want MotoPort Veldhoven heeft in samenwerking met BBNerja een uniek fly-and-ride concept ontwikkeld. Je vliegt voor een paar tientjes met een low-cost vliegmaatschappij naar Málaga en neemt je intrek in een studio, appartement of villa van BBNerja. Daar staan de huurmotoren klaar, die MotoPort Veldhoven voor het winterseizoen in het authentiek Spaanse Nerja aan de Middellandse Zee heeft gestationeerd. Je hebt de keuze uit een Honda NC750 ABS, een Suzuki Bandit 650 ABS, een Suzuki DL650 V-Strom ABS of een BMW R1200GS, allen voorzien van montagesteun voor een Garmin Zumo 660 navigatiesysteem. De prijs van de motorverhuur is afhankelijk van het gekozen motortype en start bij €175,- voor vier dagen of €290,- euro voor zeven dagen, een Zumo 660 kan eventueel worden bijgehuurd. Prijzen voor de accommodatie lopen van €275,- per week (studio) tot €750,- per week (villa). Kortere perioden zijn in overleg mogelijk. Het aanbod geldt van half oktober 2014 tot eind maart 2015. Meer weten? Kijk op www.motoportveldhoven.nl, op www.bbnerja.com of bel met 040-2012542.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?