vrijdag 29 maart 2024

Wat als… een MotoGP-team in de Formule 1 rijdt

Elf Moto GP- teams zijn klaar om deel te nemen aan een Formule 1-race. Nee, het is niet een van de vele rariteiten die we als erfenis van het vreselijke 2020 met ons meedragen. Dit is de gedachte én het werk van ontwerper BassTrombone71 die de teamkleuren van de MotoGP-teams heeft vertaald naar een F1-raceauto.

Enige tijd geleden viel ons het werk van een ontwerper op, die zijn werk als BassTrombone71 op Reddit publiceert. Hij liet zijn creativiteit de vrije loop en vroeg zich af hoe een racer eruit ziet als een F1-team besluit deel te nemen aan de MotoGP.

Jeffrey Herlings vervangt Max Verstappen tijdens virtuele Oostenrijkse GP

MotoGP-team in de Formule 1

Diezelfde vraag heeft hij zich opnieuw gesteld, maar dan andersom: hoe ziet een F1-raceauto eruit als een MotoGP-team meedoet aan de F1? En zo verschijnen alle 11 teams die normaal op de startgrid van de MotoGP 2020 staan als F1-team aan de start: Aprilia Racing Team Gresini, Ducati Team, LCR Honda, Monster Energy Yamaha MotoGP, Petronas Yamaha SRT, Pramac Racing, Reale Avintia Racing (hier werden de kleuren gebruikt toen het team de naam nog niet had veranderd in Esponsorama Racing), Red Bull KTM Factory Racing, Red Bull KTM Tech3, Repsol Honda Team en Team Suzuki Ecstar.

[OC] F1 liveries on motorbikes (full size pics in comments) from r/formula1
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen