Wereldpremière in Brussel

Waar veel dachten dat alle nieuwe modellen van Honda al bekend waren, blijkt niets minder waar te zijn. Tijdens komende Motorsalon dat van 11 tot 20 januari plaats vindt in Brussel zal een nieuw model van Honda pronken op de stand. Onze Belgische collega´s van de motorsite.be melden dat Honda in Brussel uitpakt met een wereldpremière.
 
Op donderdag 10 januari tijdens de persdag zal Honda een gloednieuw model aankondigen. Er is nog niets losgelaten over de motor, maar sommigen verwachten dat het om een compacte 125cc gaat. Zodra er meer nieuws is, dan zal dat worden gemeld.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.