woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Wie een kuil graaft voor een ander…

Och jee, die arme BOA’s die worden belast met het betrappen van hardrijdende verkeersdeelnemers. Het zijn zware tijden voor ze. Werd de wind de flitsapparatuur enkele dagen geleden al te veel, gisteren bleek de regenval een fijn geniepig flitsplekje onbereikbaar te hebben gemaakt.

Bovenstaande screenshot komt van de Twitter-pagina van Weginspecteur Harald, die over z’n hart streek en het busje van de BOA met z’n vierwielaangedreven Nissan Navara uit de modder trok. Het zal z’n plicht geweest zijn, maar we kennen menig verkeersdeelnemer die de BOA graag nog even in z’n moddersopje gaar had laten koken…

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen