Wie een kuil graaft voor een ander…

Och jee, die arme BOA’s die worden belast met het betrappen van hardrijdende verkeersdeelnemers. Het zijn zware tijden voor ze. Werd de wind de flitsapparatuur enkele dagen geleden al te veel, gisteren bleek de regenval een fijn geniepig flitsplekje onbereikbaar te hebben gemaakt.

Bovenstaande screenshot komt van de Twitter-pagina van Weginspecteur Harald, die over z’n hart streek en het busje van de BOA met z’n vierwielaangedreven Nissan Navara uit de modder trok. Het zal z’n plicht geweest zijn, maar we kennen menig verkeersdeelnemer die de BOA graag nog even in z’n moddersopje gaar had laten koken…

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.