maandag 27 mei 2024

Win een Harley-Davidson met eigen tankdesign

Harley-Davidson zoekt naar nieuwe ontwerpen voor de Harley-Davidson-tanks. En heeft jouw hulp daarbij nodig! De winnaar krijgt een Harley-Davidson Sportster met zijn of haar eigen ontworpen tank dus meedoen loont misschien. Creatievelingen kunnen vanaf nu hun eigen brandstoftank ontwerpen via tankwall.harley-davidson.nl. Hier is een template te downloaden, waarop een geheel eigen interpretatie van het merk Harley-Davidson is te geven. De wedstrijd loopt tot en met maandag 30 april 2012.

Om deelnemers te inspireren, hebben diverse artiesten, onder wie Lebo en de bekende Ierse tekenaar Terry Bradley, een aantal Harley-Davidson-brandstoftanks voorzien van hun artwork. Naast deze splinternieuwe tankontwerpen staat op de website ook een aantal legendarische ontwerpen uit de voorbije eeuw. Zo is hier bijvoorbeeld de klassieke FX Super Glide uit 1971 van Willie G. Davidson te zien, evenals zijn Cross Bones-ontwerp uit 2008, dat de basis vormde voor de Hollywoodfilm-motor uit de speelfilm Captain America uit 2011.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen