Win een Harley-Davidson met eigen tankdesign

Harley-Davidson zoekt naar nieuwe ontwerpen voor de Harley-Davidson-tanks. En heeft jouw hulp daarbij nodig! De winnaar krijgt een Harley-Davidson Sportster met zijn of haar eigen ontworpen tank dus meedoen loont misschien. Creatievelingen kunnen vanaf nu hun eigen brandstoftank ontwerpen via tankwall.harley-davidson.nl. Hier is een template te downloaden, waarop een geheel eigen interpretatie van het merk Harley-Davidson is te geven. De wedstrijd loopt tot en met maandag 30 april 2012.

Om deelnemers te inspireren, hebben diverse artiesten, onder wie Lebo en de bekende Ierse tekenaar Terry Bradley, een aantal Harley-Davidson-brandstoftanks voorzien van hun artwork. Naast deze splinternieuwe tankontwerpen staat op de website ook een aantal legendarische ontwerpen uit de voorbije eeuw. Zo is hier bijvoorbeeld de klassieke FX Super Glide uit 1971 van Willie G. Davidson te zien, evenals zijn Cross Bones-ontwerp uit 2008, dat de basis vormde voor de Hollywoodfilm-motor uit de speelfilm Captain America uit 2011.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?