Yamaha ook op Facebook

Ze kunnen zo lang duren… Regenachtige weekenden als deze. Gelukkig is daar nog Facebook waardoor zo’n druilerige zondag ineens maar een ‘uurtje’ lijkt te duren. Speciaal voor Yamaha-liefhebbers is er extra goed nieuws want na MOTOR.nl, MOTO73 en MOTOR Magazine is nu ook de Nederlandse Yamaha-importeur te vinden op Facebook.com.

Via deze pagina krijg je altijd het laatste Yamaha-nieuws als eerste. Denk aan de nieuwe R125-CUP, aan nieuwe modellen, aan specials en natuurlijk aan aanbiedingen. En ach, dat nieuws over motorboten is ook best aardig. Kortom, klik snel op de button ‘vind ik leuk’!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?