13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha ook op Facebook

Ze kunnen zo lang duren… Regenachtige weekenden als deze. Gelukkig is daar nog Facebook waardoor zo’n druilerige zondag ineens maar een ‘uurtje’ lijkt te duren. Speciaal voor Yamaha-liefhebbers is er extra goed nieuws want na MOTOR.nl, MOTO73 en MOTOR Magazine is nu ook de Nederlandse Yamaha-importeur te vinden op Facebook.com.

Via deze pagina krijg je altijd het laatste Yamaha-nieuws als eerste. Denk aan de nieuwe R125-CUP, aan nieuwe modellen, aan specials en natuurlijk aan aanbiedingen. En ach, dat nieuws over motorboten is ook best aardig. Kortom, klik snel op de button ‘vind ik leuk’!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen