dinsdag 19 maart 2024

Zit er toekomst in een lichte Aprilia sportmotor?

In India is een prototype ontdekt van een lichte sportmotor. Het lijkt een Aprilia te zijn met een tweecilindermotor van 300/400 cc.

In het segment van de kleine sportmotoren zou wel eens een nieuwe mededinger kunnen opduiken, klaar om zijn plaats in te nemen tussen de BMW G 310RR, de Kawasaki Ninja 400, de Yamaha R3, de KTM RC390, de komende CFMoto 450SR enz. Dergelijke motoren zijn in mindere mate relevant in Europa, maar in Azië zijn ze niet aan te slepen.

Kawasaki onthult nieuwe Ninja ZX-4R viercilinder Supersport

In India, waar de motorfiets werd vastgelegd door de Indiase broeders van Rushlane is een dergelijke motorfiets héél relevant. Bovenstaand rijtje motoren wordt deels gebouwd in India, maar er zeker verkocht. Uitgaand van de foto zijn we niet zeker dat het een Aprilia is. Het is duidelijk een motorfiets in volle ontwikkeling, waarop niet veel te zien valt. Zelfs niet de naam op de tank.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen