Zondagmorgenfilm: Doohan in de fout

Marc Marquez zal wel gedacht hebben, wat Doohan kon op Mugello… Dat kan ik beter! In Jerez pakte het voor de Spanjaard toch anders uit.

Toch zijn er gelijkenissen. Beide op een Repsol Honda en beide verdedigend wereldkampioen. Beide op de top van hun kunnen. De ene in de MotoGP en de andere de goeie ouwe 500cc-klasse. Hoe dat in 1995 ging? Tijd voor de Zondagmorgenfilm!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Misschien vind je dit ook interessant?