Zorgeloos rijden met Kawasaki Road Assistance

Als merk heeft Kawasaki veel vertrouwen in de kwaliteit van haar producten. Daar willen ze je onbezorgd van laten genieten. Daarom wordt elke nieuwe Kawasaki-motorfiets, vanaf modeljaar 2022, gratis geleverd met Kawasaki Road Assistance.

Als je met je Kawasaki-motorfiets, vanaf modeljaar 2022, gedurende de garantieperiode onverhoopt pech ervaart, dan staat de Kawasaki Road Assistance 24/7 voor je klaar. Kawasaki Road Assistance is van kracht gedurende de garantieperiode van je motorfiets. De garantieperiode start op het moment van registreren en loopt tot de laatste dag van de garantieperiode.

2022 Kawasaki Ninja H2 SX, snelle Sports Tourer met radar

De voordelen

  • Altijd bereikbaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Hulp in geval van lekke banden, lege accu’s, verkeerde brandstof en nog veel meer
  • Pechhulp in je woonplaats, Nederland en Europa
  • Een professionele monteur ter plaatse of reparatie door een erkende Kawasaki-dealer
  • Vervangend vervoer mocht dit nodig zijn

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?