vrijdag 26 april 2024

Zorgeloos rijden met Kawasaki Road Assistance

Als merk heeft Kawasaki veel vertrouwen in de kwaliteit van haar producten. Daar willen ze je onbezorgd van laten genieten. Daarom wordt elke nieuwe Kawasaki-motorfiets, vanaf modeljaar 2022, gratis geleverd met Kawasaki Road Assistance.

Als je met je Kawasaki-motorfiets, vanaf modeljaar 2022, gedurende de garantieperiode onverhoopt pech ervaart, dan staat de Kawasaki Road Assistance 24/7 voor je klaar. Kawasaki Road Assistance is van kracht gedurende de garantieperiode van je motorfiets. De garantieperiode start op het moment van registreren en loopt tot de laatste dag van de garantieperiode.

2022 Kawasaki Ninja H2 SX, snelle Sports Tourer met radar

De voordelen

  • Altijd bereikbaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Hulp in geval van lekke banden, lege accu’s, verkeerde brandstof en nog veel meer
  • Pechhulp in je woonplaats, Nederland en Europa
  • Een professionele monteur ter plaatse of reparatie door een erkende Kawasaki-dealer
  • Vervangend vervoer mocht dit nodig zijn

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen