Zucht… weer een Scrambler spyshot

Vergeef ons de ietwat lauwe reactie, maar we voelen ons een klein beetje de speelbal worden van Ducati’s marketingmachine. Da’s natuurlijk nooit anders geweest, maar het ligt er ondertussen zo dik bovenop dat het pijn begint te doen.

Wederom is er een spionagefoto opgedoken van Ducati’s Scrambler, de machine die door zoveel mysterie wordt omgeven dat je jezelf bijna af begint te vragen of de hype die er rondom gecreëerd wordt niet groter is dan de motor zelf. Vooral ook omdat tijdens het World Ducati Weekend de motor in een donkere zeecontainer aan duizenden mensen getoond werd en er daarna eigenlijk niets naar buiten gekomen is. Toegegeven, camera’s en telefoons moest je eerst inleveren, maar het kan niet anders dan dat er wel wat stiekeme kiekjes genomen zijn. Was de teleurstelling zo groot dat die foto’s uiteindelijk maar gewoon gewist zijn?

Volgens onze collega Vincent Burger, die het ding met eigen ogen op het WDW heeft mogen aanschouwen, is de hype terecht. ‘Een waanzinnig gaaf ding. Geen extreme specificaties, maar gewoon een hele gave moderne interpretatie. En ja, hij lijkt inderdaad heel erg op die in dat kleifilmpje.’

Goed, in navolging van:

DE DUCATI SCRAMBLER GESPOT

DE DUCATI SCRAMBLER KOMT

ALWEER GELEKT: DE DUCATI SCRAMBLER

en

DUCATI SCRAMBLER OP BEELD

(tromgeroffel)

Vind je hier de meest recente spionagefoto, die onze vrienden van Asphalt and Rubber van een Facebook-pagina hebben ontvreemd.

Zegt u het maar!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?