woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aankoopadvies: Ducati Scrambler Icon

Met een fruitige vormgeving windt de Ducati Scrambler Icon sinds 2015 veel fans om zijn vinger. Is de vrolijke retro-Ducati ook als occasion een interessante optie? De Scrambler-serie is als een speelse lijn motoren voor stijlvol rijplezier neergezet. Tot nu toe hebben deze retromodellen 7.900 rijders weten te verleiden, tweede eigenaren niet meegerekend. Terwijl sommige modellen van de Scrambler-serie zijn gekomen en gegaan – waaronder de Urban Enduro, Café Rac...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen