Zondagmorgenfilm: Trainen met Paul Spierings – en Tim Haars

Dat je best wel even serieus moet trainen voor de Dakar Rally, staat buiten kijf. Niet voor niks is het ‘s werelds zwaarste rally. Paul Spierings is niet anders, alleen wellicht wat te goed van vertrouwen.

Spierings trof namelijk – blijkbaar – Tim Haars, die je wellicht nog wel kent van New Kids. De Brabantse rally raid-rijder verklaarde ooit net zo zuinig te zijn op zijn motor als op zijn vrouw. Laten we na het zien van de video hopen van niet.

Tot zover het serieuze stukje van dat trainen dus…

Foto en video: Rally Maniacs

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Misschien vind je dit ook interessant?