donderdag 22 februari 2024
HomeVideoAftermovie: Kouwepotentocht 2023

Aftermovie: Kouwepotentocht 2023

-

De Kouwepotentocht 2023 was een succesvolle en memorabele afsluiting van het toerseizoen. Ondanks dat de winter naderde, waren de weersomstandigheden ideaal met minimale regen en een aangename temperatuur. De start bij Fort Altena zorgde voor een goede sfeer en het red velvet gebak was heerlijk. De route bood een prachtig uitzicht op het rivierenlandschap zonder geluidsoverlast. Brasserie 1910, gelegen langs de historische weg naar Arnhem, gaf ons inzicht in het verleden. Het tweede deel van de route langs de Rijn was adembenemend mooi en ook hier bleven de weergoden ons gunstig gezind. Na 250 kilometer wachtte er een smakelijk buffet als beloning, waar het MotorNL-team kon napraten met deelnemers. Alles samengenomen was de Kouwepotentocht 2023 een onvergetelijke ervaring met perfect weer, een prachtige route en geweldig gezelschap. We kijken nu al uit naar volgend jaar, waarbij de Primavera-rit met zijn prikkelende thema ongetwijfeld voor veel enthousiasme zal zorgen tijdens de rit.

Voor een gallery met alle foto’s kun je bij onze fotograaf Jane terecht: https://gallery.mbjp.nl/-kouwepotentocht2023/gallery

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.