13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022
HomeVideoBMW S 1000 XR 2020 - test

BMW S 1000 XR 2020 – test

-

Eddie de Vries test de BMW S 1000 XR. De BMW S 1000 XR is nog nieuwer dan je op het oog al zou vermoeden. Van frame tot motorblok, kuipwerk en rempartij; niets is wat het was. Tijd voor een test!

Lees hier de uitgebreide test van de BMW S 1000 XR

BMW S 1000 XR

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

2 Reacties

  1. Enthousiaste review over de BMW S100XR, ongetwijfeld een topmotor. Voor de volgende keer zou het meerwaarde kunnen hebben om het gehuil van de uitlaat ook even te laten horen naast het beschrijven ervan? Ik begrijp uit het verslag in het blad én uit de beelden dat het toch even gelukt is om even zonder voorrijder te rijden en dat biedt mogelijkheden. Iets dergelijks geldt ook voor de beelden op het tft scherm. Wat laat het scherm onderweg zien anders dan de snelheid en de gereden kilometers?
    Werkelijk uniek is de dromedaris-functie op deze moderne motor: knielen bij het opstappen om bij het wegrijden de juiste rijhoogte aan te meten. Je moet het maar bedenken – hoewel het voor de hand lijkt te liggen – en ook nog eens kunnen uitvoeren. Mooi man!

  2. De tester is in alle toonaarden lyrisch over het geluid van de BMW en wat doen we dan……..?
    Tijdens het rijden monteren we er een uitermate droevig en kansloos muziekje onder.
    Getuigd niet van enige kennis van motorrijden.

Reacties zijn gesloten.